Over ons

Onze werkwijze

AUTO IMPORT SERVICE

Wanneer u gebruik maakt van onze auto import service komen wij altijd vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren auto op Nederlands kenteken afleveren. Deze totaalprijs zal worden berekend op basis van de overeen te komen dienstverlening, de rest-BPM op basis van de BPM afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane of indien mogelijk op basis van een taxatiewaarde, diverse kosten zoals RDW leges, tenaamstelling, kentekens en APK en indien van toepassing de aanschaf van de auto.

Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een overeenkomst van opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

CHIPTUNING OP MAAT

Om het optimale uit uw voertuig te halen middels een verantwoorde werkwijze, wordt bij aankomst uw voertuig op diverse punten nagekeken.

Bij Khan Exclusive kunnen wij bij een tuning verschillende waardes van kenvelden voor u verhogen door chiptuning. We kunnen de voorontstekingstemperatuur, de turbodruk en het lucht-/brandstofmengsel verhogen. Bij het aanpassen van deze temperaturen letten we goed op de gevolgen. Zo stellen we de motor optimaal af. Door middel van een chiptuning geven wij uw auto meer souplesse, waardoor de auto beduidend beter zal rijden en accelereren.

Het gehele proces neemt gemiddeld een uur tot anderhalf in beslag.

Indien u de auto weer terug in de originele staat wil hebben plaatsen wij kosteloos de (originele) software terug. Deze service bieden wij om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bijvoorbeeld leaserijders. Ons advies is om een leaseauto in de originele staat te retourneren aan de maatschappij.

Voor een consument is het zaak om met het juiste chiptuning bedrijf in zee te gaan. In de loop der jaren hebben wij inmiddels al vele aanbieders van chiptuning zien komen en gaan. Ervaring in zowel de autotechnische kant als softwaretechnisch is echt een pré. Tevens is de stelregel hierbij dat een goede tuner haar producten zelf ontwikkelt en minimaal heeft getest op de weg. Helaas zien wij de laatste tijd mensen die elders hun voertuig (vaak goedkoop) hebben laten voorzien van chiptuning. Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ geldt ook in onze branche.